Toimintoja peruttu koronaviruksen takia

13.3.2020

MLL:n paikallisyhdistyksiä on ohjeistettu perumaan vapaaehtois- ja harrastetoiminnat sekä tapahtumat toistaiseksi. Isot yli 500 hengen tilaisuudet perutaan toukokuun loppuun asti valtioneuvoston suosituksen mukaisesti.

Tästä johtuen Turun Marakatin, Raision Satelliitin, Laitilan Mukulavintin ja Uudenkaupungin Ipana-Messin toiminta on tauolla ainakin maaliskuun loppuun. Samoin Soppaa ja sympatiaa -ryhmätoiminnat ja Otetaan Koppi -hankkeen tapahtumat jäävät tauolle.

THL:n mukaan koronaviruksen aiheuttama tauti voi olla ikääntyneille ja perussairaille vakava. MLL:n toiminnassa mukana olevia isovanhempi-ikäisiä vapaaehtoisia, kuten lukumummit ja -vaarit sekä kylämummit ja -vaarit, suositellaan ottamaan toistaiseksi taukoa MLL-vapaaehtoistyöstä. Pyydämme ilmoittamaan tauon pitämisestä itse suoraan siihen päiväkotiin, kouluun tai muuhun paikkaan, missä toimitte MLL:n vapaaehtoisena.

MLL:n lastenhoitokurssit siirretään alustavasti touko-kesäkuulle ja uusista ajankohdista tiedotetaan myöhemmin. Tukihenkilötoiminnan koulutuksiin ilmoittautuneille tiedotetaan henkilökohtaisesti koulutusten siirtämisestä myöhemmäksi.

Yleisemmin koronaviruksen vaikutuksista MLL:n palveluihin voi lukea MLL.fi -sivustolta.