Ruutujen lumo -vanhempainillat keväällä 2020

16.1.2020

Tarjoamme keväällä 2020 seuraavia maksuttomia Ruutujen lumo -vanhempaintilaisuuksia 1.–4. luokkalaisten ja 5.–9. luokkalaisten vanhemmille.

MLL:n Ruutujen lumo -vanhempaintilaisuudessa vanhempi saa tietoa lasten median käytöstä ja sen vaikutuksista fyysiseen, psyykkiseen ja sosiaaliseen hyvinvointiin. Tilaisuuden aikana pohditaan mm. mitä on sopiva ruutuaika tai hyvinvointia ja oppimista tukeva mediankäyttö.

Maksuttomia vanhempaintilaisuuksia on vapaana vielä muutamia – nyt kannattaa olla nopea!

Lisätiedot ja tilaukset:
Outi Lehtinen
outi.lehtinen@mll.fi
044 077 0952

Tilaisuuksia on tilattavissa lisää myös maksullisina. Maksuttomia koulutuksia voivat tilata koulut ja MLL:n yhdistykset. Muilla toimijoilla on mahdollisuus tilata koulutus maksua vastaan. Tilaisuudet pyritään jalkauttamaan alueille, joilla on erityistä tarvetta perheiden hyvinvoinnin tukemiseen.

Lue lisää maksullisista koulutuksista ja vanhempainilloista.