Leikkiviikko 2021

18.4.2021

Vuoden 2021 valtakunnallista Leikkiviikkoa vietetään 19.–25.4. ja se huipentuu viralliseen Leikkipäivään lauantaina 24.4. Tänä vuonna Leikkiviikon teemana on "Leikkien lähellä luontoa", jolla halutaan korostaa luonnon ja lähiympäristön merkitystä leikeissä.

MLL:n Varsinais-Suomen piirin paikallisyhdistykset ovat järjestäneet viikolle taas monenlaista ohjelmaa. Alueen tapahtumat on listattu alle, ja lisäksi voit käydä Leikkipäivä.fi-sivulta katsomassa koko Suomen tarjonnan.

Tapahtumat Varsinais-Suomessa:

Hirvensalo: Kaikilla saarilla lähdetään iloiseen hippaleikkiin lauantaina 24.4. kello 12.
Katso tarkemmat tiedot MLL Hirvensalon FB-sivuilta.

Koivula: Leikkipäivän tapahtuma 24.4. kello 10. Järjestetään koronatilanne huomioiden.
Katso tarkemmat tiedot MLL Koivulan FB-sivuilta.

Raisio: Seitsemän erilaista Leikkipäivä-viikon rastirataa löytyy Raision alakoulujen ympäristöistä. Niitä voi kiertää omaan tahtiin perheen kanssa koko viikon 19.–25.4.
Rastiratojen ensimmäisen rastin sijainnista löytyy vinkki MLL Raision Facebook-sivulta.

Rusko: Leikkipäivän ohjelmaa 24.4.
Katso tarkemmat tiedot MLL Ruskon FB-sivuilta.

Laitila: Lähde perheen kanssa etsimään Leikkipäivän rasteja Laitilan pururadalta ja nauttimaan luonnossa leikkimisestä. Rastit ovat radalla koko viikon 19.–25.4.
Katso tarkemmat tiedot MLL Laitilan FB-sivulta.

Halikko: Yhdistys tarjoaa alueen lapsiperheille Leikkipäivän kunniaksi yllätyskirjeen. Halikon kirjastosta saa noutaa lauantaihin 24.4. asti Leikkipäivä-kirjekuoren, joka sisältää muun muassa ötökkäbingon, retkihaasteen, käpyheppaohjeen, sekä auringonkukansiemeniä kasvatusohjeineen.
Katso tarkemmat tiedot MLL Halikon FB-sivuilta.

Piikkiö: Koko leikkiviikon on tarjolla kivoja rasteja koko perheelle luontopolun varrella, Piikkiön Linnavuorella (Lystiläntie 21).
Katso tarkemmat tiedot MLL Piikkiön FB-sivuilta.

Pertteli: Yhdistys järjestää paikallisen urheiluyhdistyksen kanssa koko perheelle sopivan suunnistusreitin. Karttoja jaetaan lähtöpaikalla lauantaina 24.4. klo 11–13.
Katso tarkemmat tiedot MLL Perttelin verkkosivuilta.

Mellillä: Monipuolinen tehtävä- ja leikkirata perheiden yhteiseen ajanviettoon luonnossa Seppo-oppimispelialustaa käyttäen. Tehtävärastit löytyvät pelistä, ja ne voi suorittaa missä vain, esimerkiksi upean Mellillänjärven ympäristössä.
Katso tarkemmat tiedot MLL Mellillän FB-sivuilta.

Leikkipäivän tapahtumat kartalla:

Lisätiedot: