Klikkaa mukaan MLL:n toimintaan - yhteistyössä Vakka-Suomen Sanomat

27.4.2020

Etäperhekahvilat:

Etäkahviloissa jutellaan, leikitään lasten kanssa tai kuullaan asiantuntijoiden alustuksia osallistujien toivomista teemoista. Osallistuminen on maksutonta eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Tarkemmat tiedot ja liittymislinkit löydät täältä.

maanantaisin 10–11

tiistaisin 13–14,

keskiviikkoisin 12–13

torstaisin 14–15.30

perjantaisin 10–11 ja 12–13

Tanssitan Vauvaa -ryhmä

Keskiviikkoisin kello 10.00–11.30.

Vakka-Suomen, Loimaan seudun ja Auramaan yhteinen Tanssitan vauvaa -ryhmä on verkossa tapahtuva liikuntaryhmä vanhemmille ja vauvoille. Tule liikkumaan mukavasti ja pehmeästi musiikin tahdissa yhdessä vauvasi kanssa! Osallistuminen on maksutonta eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.

Raskaustreffit

Joka toinen torstai 7.5. alkaen.

Treffit ovat tarkoitettu kaikille raskaana oleville vakkasuomalaisille, missä vaiheessa raskautta vain. Treffeillä jutellaan vapaasti kaikesta raskauteen liittyvästä, ja se on mitä mainioin tapa saada vertaistukea sekä tutustua alueen muihin odottaviin äiteihin. Tapaamisten ajankohdat ja liittymislinkit löydät aina MLL Uudenkaupungin FB-sivuilta.

Ruutujen lumo vanhempainilta

Tiistaina 26.5. klo 17.30–19.00.

Ruutujen lumo -vanhempaintilaisuudessa vanhempi saa tietoa lasten median käytöstä ja sen vaikutuksista fyysiseen, psyykkiseen ja sosiaaliseen hyvinvointiin. Tilaisuuden aikana pohditaan mm. mitä on sopiva ruutuaika tai hyvinvointia ja oppimista tukeva mediankäyttö.

Osallistuminen on ilmaista, eikä vaadi ilmoittautumista ennakkoon. Mukaan pääset osoitteessa: https://zoom.us/j/94604024120

Kylämummi- ja -vaaritoiminnan koulutus

Maanantaina 25.5. kello 13.00–14.30.

Verkkokoulutus kylämummi- ja -vaaritoiminnasta kiinnostuneille. Osallistuminen on maksutonta eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Lue lisää täältä.

Tukihenkilötoiminnan koulutus

Tiistai 2.6. – torstai 11.6.

Verkkokoulutus lapselle, nuorelle tai lapsiperheelle tukihenkilönä toimimisesta kiinnostuneille. Koulutus on maksuton eikä vielä velvoita mihinkään. Ilmoittautumiset ja lisätiedot osoitteessa Olettärkeä.fi.

MLL:n lastenhoito

elastenhoito.fi

044 077 0873 (ma–pe klo 8–11)

Näissä kunnissa: Masku, Laitila, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Uusikaupunki

Lisää lastenhoidosta voit lukea täältä.

Kannen kuva: Anna Autio