Kevään 2023 koulutukset ja ryhmät

19.1.2023

MLL:n Varsinais-Suomen piiri tarjoaa kaikenikäsille ja erilaisissa elämäntilanteissa oleville mahdollisuuden osallistua toimintaan. Alta löydät tulevat koulutukset vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille, sekä erilaiset ryhmät tukea tai keskustelua kaipaaville. 

Lähde rohkeasti mukaan!

Vapaaehtoisten koulutukset

Koulutamme uusia vapaaehtoisia moniin eri tehtäviin. Voit lähteä esimerkiksi kaveriksi lapselle tai nuorelle, lukumummiksi tai -vaariksi kouluun tai vaikkapa kerhonohjaajaksi MLL:n paikallisyhdistykseen. Kaikkiin MLL:n vapaaehtoistehtäviin annetaan perusteellinen perehdytys, sekä kattava tuki toiminnan aikana. 

Vapaaehtoisten koulutukset löydät täältä.

Lastenhoitajien koulutukset

MLL:n lastenhoitotyö on palkallista työtä, jota voi tehdä 16–75-vuotias, lapsirakas ja vastuuntuntoinen. Lastenhoitokurssit tarjoavat kattavan perehdytyksen ja hyvän startin toimintaan mukaan lähtemiselle! Jos sinulla on alan koulutusta jo suoritettuna, voit hypätä mukaan pelkän perehdytyksen kautta.

Lastenhoitajien koulutukset löydät täältä.

Lastenhoitajien perehdytykset löydät täältä.

ABC-vanhemmuusryhmät

ABC-ryhmä on tarkoitettu 3-12-vuotiaiden vanhemmille. Tavoitteena on lapsen positiivisen kehityksen tukeminen ja vanhemman ja lapsen suhteen vahvistaminen. ABC-vanhempainryhmät pohjautuvat tutkittuun tietoon vanhemmuudesta.

Kevään kaikki ABC-ryhmät löydät täältä.

Muu toiminta perheille ja vapaaehtoisille

Etsitkö jotain muuta toimintaa johon osallistua yksin tai perheen kanssa? Kaikki perheille suunnattu toimintamme löytyy näppärästi Moodin palvelukoonnista.

Moodi löytyy täältä.