Kerhonohjaajien koulutus, Salo

Aika: 27.4.2019 klo 10:00 - 16:00
Paikka: SYTY ry, Helsingintie 6, Salo

Tule ohjaamaan kerhoja lapsille tai perheille!

MLL järjestää monenlaisia kerhoja eri-ikäisille lapsille. Esimerkiksi kesäkerhoissa ohjaaja järjestää päiväsaikaan liikunta- ja askartelutoimintaa alakouluikäisille lapsille. Lisäksi MLL:lla on lapsille ja perheille suunnattuja kerhoja, jotka kokoontuvat yleensä kerran viikossa tai kerran kuukaudessa. Nämä kerhot voivat olla esimerkiksi musiikki-, kuvataide- tai liikuntalajikerhoja riippuen ohjaajan omasta osaamisesta ja kiinnostuksenkohteista.

Keväällä Salossa pidettävä kerhonohjaajien koulutus on suunnattu vähintään 15 vuotta täyttäneille. Koulutuksen käytyään osallistuja voi toimia MLL:n vapaaehtoisena tai palkattuna kerhonohjaajana.

Koulutuksessa annetaan toimintavinkkejä erilaisten kerhojen pitämiseen. Lisäksi koulutuksessa annetaan perehdytystä ryhmänohjaustaitoihin, viestintään, lasten osallisuuden tukemiseen sekä toiminnan kehittämiseen.

Koulutus sopii sekä niille, jotka on valittu MLL:n kesäkerho-ohjaajiksi kesälle 2019 että niille, jotka haluaisivat aloittaa MLL:n uuden kerhon ohjaajina esimerkiksi elokuusta 2019 alkaen. Koulutuksessa annetaan neuvoja sekä kesäkerhotoimintaan että uuden kerhon käynnistämiseen.

 

Koulutus pidetään lauantaina 27.4.2019 klo 10–16 Salon SYTY ry:n tiloissa osoitteessa Helsingintie 6. 

Koulutus on ilmainen ja sisältää kahvitarjoilun sekä materiaalit.

Koulutukseen voi ilmoittautua, vaikkei asuisikaan Salon alueella. Kerhonohjaajalla tulee olla valmiuksia tehdä yhteistyötä lasten kanssa. MLL suosittelee, että kerhonohjaajina toimivat täysi-ikäiset henkilöt tai vähintään kaksi 16–17-vuotiasta yhdessä, työparina.

Koulutuksen suorittamisesta saa todistuksen. Toimittuaan vapaaehtoisena ohjaajana vähintään kuusi kertaa ohjaaja voi hakea myös MLL:n kerhonohjaajan digitaalista osaamismerkkiä.

Koulutukseen ilmoittaudutaan viimeistään torstaina 25.4.2019 tämän linkin kautta.

Lisätietoja:
perhekeskustoiminnan koordinaattori
Enni Lindberg, p. 044 353 7611 tai enni.lindberg@mll.fi