Piirin kevätkokousristeily, Turku-Maarianhamina-Turku

Aika: 11.5.2019 klo 08:00 - 20:00
Paikka: Piknik-risteily Turku-Maarianhamina-Turku

*** Huom. Kevätkokousristeily on MLL:n Varsinais-Suomen alueen paikallisyhdistysaktiiveille ***

Viime vuonna suuren suosion saanut MLL:n Varsinais-Suomen piirin kevätkokousristeily järjestetään taas. Kokoustamme Leikkipäivä-tunnelmissa lauantaina 11.5.2019 pikinik-päiväristeilyn merkeissä.

Tapaamme Viking Linen terminaalissa klo 8. M/S Amorella lähtee Turusta klo 8.45. Laivan vaihto on klo 14.10–14.25 Maarianhaminassa, minkä jälkeen matkamme jatkuu kohti Turkua Viking Gracella. Perillä olemme klo 19.50.

Piknik-päiväristeilyn hinta on 38 € / hlö, ja se sisältää meriaamiaisen ja buffet-ruokailun sekä ohjelman. Sähköinen ilmoittautuminen on käynnissä sunnuntaihin 7.4. asti. Ilmoittautuminen on sitova: jos peruutat matkasi 7.4. jälkeen ilman sairauslomatodistusta, peritään sinulta matkan todellinen kustannus.

Paikkoja on rajallinen määrä (yht. 100 sisältäen 16 paikkaa piiritoimiston ja -hallituksen edustajille), ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Päivän ohjelma sisältää piirin kevätkokouksen lisäksi ajankohtaista asiaa ja hauskaa ohjelmaa koko porukan kesken. Luvassa on tietenkin myös aikaa ostosten tekemiseen sekä yllätyksiä!

Ohjelma:

Klo 8 Kokoontuminen Viking Linen satamassa: valtakirjojen vastaanotto ja lippujen jako
Klo 8.45 Laiva lähtee, meriaamiainen Amorellalla
Klo 10.00 Alkumaljat ja Viking Linen puheenvuoro
Klo 10.30–11.30 Kevätkokous
Klo 11.30–11.45 Tauko
Klo 11.45–12.30 Lapsiystävällinen yhteiskunta
– MLL:n ohjelmajohtaja Marie Rautava ja piirin toiminnanjohtaja Janina Andersson
Klo 12.30–13.00 #eioook. Yläkouluikäisten kokemuksia seksuaalisesta häirinnästä
– piirin hankekoordinaattori Outi Lehtinen
Klo 13.00–13.30 Hauskaa ohjelmaa Leikkipäivän hengessä
– piirin järjestöpäällikkö Katja Rippstein ja koordinaattorit Jonna Nurminen ja Enni Lindberg
Klo 13.30–14.10 Vapaata aikaa ostosten tekoon
Klo 14.10–14.25 Laivan vaihto
Klo 14.30 Buffet-ruokailu Aurora-ravintolassa Viking Gracella
Klo 18.00–19.00 Yhteistä iltaohjelmaa äitienpäivän teemalla
Klo 19.50 Saapuminen satamaan

Sääntöjen mukainen kevätkokouskutsu virallisine liitteineen sekä valtakirjapohja lähetetään vielä lähempänä kokousajankohtaa.

Huom. Pohjoismaiden kansalaisilta ei vaadita passia (muiden maiden kansalaisilta voidaan vaatia passi / virallinen EU-henkilökortti). Kaikkien matkustajien on kuitenkin pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä voimassaolevalla henkilötodistuksella, esimerkiksi:
- ajokortti
- passi