Tanssitan vauvaa -ryhmänohjaajakoulutus, Turku

Aika: 14.-18.3.2019
Paikka: Perhetalo Heideken, Sepänkatu 3, Turku

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ohjaamaan Tanssitan vauvaa -ryhmää MLL:n paikallisyhdistyksissä. Kurssi edellyttää ohjaajalta ryhmänohjaustaitoa ja rytmitajua. Koulutus sisältää luentoja sekä tanssien harjoittelua nuken kanssa. Jokainen osallistuja saa kymmenen kerran materiaalipaketin Tanssitan vauvaa – ryhmän vetämiseksi.

Koulutuksen hinta on 100€, jos aloitat MLL:n paikallisyhdistyksen ohjaajana. Ohjaajana toimit vapaaehtoisena. Muille kuin MLL:n yhdistyksessä toimiville koulutuksen hinta on 200 €/ hlö.

Koulutukseen sisältyy materiaalit ja kahvit molempina koulutuspäivinä.

Ilmoittautuessasi kerro nimesi, sähköpostisi, puhelinnumerosi sekä minkä yhdistyksen kanssa olet sopinut Tanssitan vauvaa -ryhmän aloittamisesta.

1. koulutuspäivä: to 14.3.2019 klo 9-15
2. koulutuspäivä: ma 18.3.2019 klo 10-12 (kertausta)

Ilmoittautuminen kurssille 1.3. mennessä: johanna.franska@mll.fi tai 040 5519 637