Porukalla Paras! -hankkeen päätösjuhla

Aika: 27.2.2019 klo 15:00 - 17:00
Paikka: Louhisaaren kartano

Tervetuloa Porukalla Paras! -hankkeen päätösjuhlaan keskiviikkona 27.2.2019 klo 15–17 Louhisaaren kartanoon (Louhisaarentie 229, 21240 Louhisaari). Juhla on suunnattu kaikille Porukalla Paras! -hankkeen parissa toimineille vapaa-ehtoisille sekä MLL:n Varsinais-Suomen piirin kylä-, luonto- ja lukumummeille ja -vaareille sekä MLL:n paikallisyhdistysten sukupolvitoiminnan vastaaville.

Päätösjuhlassa kuullaan hankkeen tuotoksista ja tulevista vapaaehtoistoiminnan koulutuksista. MLL:n Varsinais-Suomen piirin toiminnanjohtaja Janina Andersson lausuu kiitossanat kaikille vapaaehtoisille sekä palkitsee Porukalla Paras! -hankkeen aktiivisimman vapaaehtoisen. Lisäksi Lounais-Suomen Marttojen järjestökoordinaattori Maarit Hatakka vetää innovointituokion teemasta ”Virtaako vapaaehtoistyö?”. Kahvin kanssa nautimme täytekakkua ja suolaista piirakkaa.

Tapahtuma on maksuton. Pukukoodi on astetta juhlavampi arkipukeutuminen.

Ilmoittautumiset 13.2. mennessä nettilomakkeella: https://link.webropolsurveys.com/S/EBEFEE4D873A429A
Mukaan mahtuvat 100 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

MLL:n Varsinais-Suomen piiri järjestää linja-autokuljetuksen Turusta Louhisaaren kartanoon ja takaisin. Kuljetus on 10 euroa. Yhteiskuljetukseen ilmoittaudutaan samalla ilmoittautumislomakkeella kuin itse tapahtumaan. Ilmoittautuminen yhteiskuljetukseen on sitova ja mukaan mahtuvat 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Kuljetus maksetaan käteisellä me-nomatkalla MLL:n työntekijälle. Varaathan tasarahan. Matka alkaa klo 13.45 ja palaamme noin klo 18.15.

Porukalla Paras! on vuonna 2017 alkanut sukupolvitoiminnan yhteishanke, jota koordinoi MLL:n Varsinais-Suomen piiri ja rahoittaa Leader Varsin Hyvä EU-rahalla. Hankkeen yhteistyökumppaneita ovat SPR:n Varsinais-Suomen piiri, Suomen Metsästäjäliiton Varsi-nais-Suomen piiri sekä Lounais-Suomen Martat. Hanke päättyy helmikuussa 2019.

Porukalla Paras! -päätösjuhla korvaa MLL:n vuoden 2019 Kevätkeikkujaiset-tapahtuman.

Lisätietoja:

Enni Lindberg, 044 353 7611, enni.lindberg@mll.fi