Seututapaaminen Turun läntiset kunnat

Aika: 1.11.2018 klo 17:30
Paikka: Perhetalo Heideken, Sepänkatu 3, 20700 Turku (Valkoisen Rouvan salonki, 2. krs)

Syksy on seututapaamisten aikaa! Tällä kertaa tapaamme italialaisen illan merkeissä ja vaihdamme kuulumisia saman seudun MLL-yhdistysten ja piirin kesken. Luvassa on paitsi pizzaa mahan täydeltä myös tietoa muun muassa olettärkeä.fi-sivustosta ja vapaaehtoisten rekrytoinnista, jäsenhankintakampanjasta sekä avoimista kohtaamispaikoista.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään viikkoa ennen tapaamista. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisista ruokarajoitteista ja pizzatäytetoiveistasi.

Turun läntisen seudun yhdistykset: Merimasku, Naantali, Raisio, Rusko, Rymättylä ja Vahto.
Aika: to 1.11. klo 17.30–19.30.
Ilmoittautuminen viikkoa ennen: katja.tamminen@mll.fi.
Lisätietoja: Katja Tamminen, 045 112 7991.