Seututapaaminen Loimaan seudun yhdistyksille

Aika: 6.11.2018 klo 17:30
Paikka: Oripään Osuuspankki, Yläneentie 2, 32500 Oripää

Syksy on seututapaamisten aikaa! Tällä kertaa tapaamme italialaisen illan merkeissä ja vaihdamme kuulumisia saman seudun MLL-yhdistysten ja piirin kesken. Luvassa on paitsi pizzaa mahan täydeltä myös tietoa muun muassa olettärkeä.fi-sivustosta ja vapaaehtoisten rekrytoinnista, jäsenhankintakampanjasta sekä avoimista kohtaamispaikoista.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään viikkoa ennen tapaamista. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisista ruokarajoitteista ja pizzatäytetoiveistasi.

Loimaan seudun yhdistykset: Alastaro, Aura, Vampula, Karinainen, Loimaan kaupunki, Koski TL, Marttila, Mellilä, Oripää, Pöytyä ja Yläne.
Aika: ti 6.11. klo 17.30–19.30.
Paikka: Oripään Osuuspankin kerhotila, Yläneentie 2, 32500 Oripää. Kulku sivuovesta.
Ilmoittautuminen viikkoa ennen: katja.rippstein@mll.fi.
Lisätietoja: Katja Rippstein, 045 132 6736.