Turku Pride -kulkue

Aika: 4.8.2018
Paikka: Turku

MLL:n Varsinais-Suomen piiri osallistuu paikallisyhdistystensä ja vapaaehtoistensa kanssa jälleen Turku Pride -kulkueeseen lauantaina 4.8. Lisätietoja kulkueen kellonajoista sekä tapaamispaikasta tulossa myöhemmin. Mukaan lähteviä yhdistyksiä ja vapaaehtoisia perheineen pyydetään kertomaan asiasta etukäteen Enni Lindbergille enni.lindberg@mll.fi. Piirin työntekijät tuovat mukanaan MLL-liivejä kulkueeseen osallistuville.

Lisäksi olemme mukana Turku Priden näyttelyprojektissa, joka levittäytyy yhteensä seitsemään eri tilaan Turun keskustan alueella. Yhtenä näyttelytilana toimii MLL:n avoin kohtaamispaikka Marakatti Perhetalo Heidekenillä. Näyttelykokonaisuuden teokset käsittelevät mm. perhe- ja parisuhdemalleja, sukupuolen moninaisuutta ja seksuaalisuutta. Marakatin näyttelyssä on lisäksi esillä Turun taidemuseolla 9.6. järjestetyn perhepajan tuotoksia.

Näyttely on esillä Marakatissa 30.7.–10.8. välisen ajan. Katso tarkemmat aukioloajat piirin kotisivuilta. Näyttelyn avajaisia juhlitaan lapsiystävällisissä merkeissä tiistaina 31.7. klo 9–11. Avajaisissa tutustutaan teoksiin yhdessä Marakatin perhekahvilan kävijöiden kanssa. Lämpimästi tervetuloa!