Turku Pride -kulkue

Aika: 4.8.2018
Paikka: Turku

Yksi MLL:n neljästä arvosta on yhdenvertaisuus. Tiedämme, että lapsuudessa koettu eriarvoisuus ennustaa eriarvoisuutta myös myöhemmissä elämänvaiheissa. Tehdäänhän yhdessä töitä sen eteen, että Varsinais-Suomessa jokainen lapsi saisi kasvaa turvallisessa ympäristössä juuri sellaiseksi kuin on, riippumatta sukupuoli-identiteetistä tai seksuaalisuudesta!

MLL:n Varsinais-Suomen piiri osallistuu jälleen Turku Pride -kulkueeseen lauantaina 4.8.2018. Tule perheesi kanssa mukaan iloiseen joukkoomme edistämään tasavertaisuutta! Kokoonnumme klo 12.30 Turun Vähätorilla (Linnankadun alkupäässä), josta kulkue starttaa klo 13 kohti Puolalanpuistoa. Piirin työntekijät tuovat mukanaan MLL-liivejä kulkueeseen osallistuville. Klikkaa itsesi mukaan Facebookissa.

Lisäksi MLL:n avoimessa kohtaamispaikassa, Perhetalo Heidekenin Marakatissa nähdään kesällä I ♥ Turku Pride -taidenäyttely. Katso tarkemmat tapahtumatiedot kotisivuillamme tai Facebookissa: www.facebook.com/events/1778507855539629

*****
Linkkivinkit:

"Yhä useampi seksuaali- tai sukupuolivähemmistöön kuuluva lapsi tai nuori kasvaa kodissa, jossa heillä on läheisten aikuisten varaukseton tuki. Kodeissa, joissa vanhemmat iloitsevat lapsesta, hänen sukupuolestaan ja hänen kumppanistaan sekä tukevat omaksi itseksi kasvamisessa lasta arvostaen ja kunnioittaen."
- Heidi Holappa, MLL:n blogi 26.6.2018
www.mll.fi/blogi/olla-nakyva-iloittu-ja-rakastettu

"Miten voin tukea kaapista tulevaa lastani?"
- MLL:n Vanhempainnetti 26.6.2018
www.mll.fi/vanhemmille/vinkkeja-lapsiperheen-arkeen/nuori-tulee-ulos-kaapista/miten-voin-tukea-kaapista-tulevaa-lastani

Turku Pride 2018
https://turkupride.fi