Porukalla Paras! -suurtapahtuma Maskussa

Aika: 15.9.2018 klo 14:00 - 17:00
Paikka: Maskun Riviera

Porukalla Paras! on maksuton suurtapahtuma, joka täyttää Maskun Rivieran alueen menolla ja meiningillä lauantaina 15.9. klo 14–17. Kaikenikäisille suunnatuilla toimintarasteilla pääsee kokeilemaan mm. pelejä ja leikkejä, kädentaitoja, luontotietoutta sekä ensiaputaitoja. Samalla Maskun sekä lähialueiden yhdistykset esittelevät syksyn toimintaansa.

Tapahtumassa pääsee myös tutustumaan ihkaoikeaan paloautoon. Lisäksi Mamma Marakatti vierailee tapahtumassa ilahduttamassa perheen pienimpiä. Isovanhempi-ikäisille puolestaan esitellään MLL:n luontomummi- ja luontovaaritoimintaa.

Ohjelmasta tiedotetaan tarkemmin lähempänä. Klikkaa itsesi mukaan Facebook-tapahtumassa.

Mukana tapahtumassa:
MLL Varsinais-Suomen piiri
MLL Nousiainen
MLL Masku
MLL Lemu
SPR Masku
Martat Askainen
Maskun VPK

Alueen yhdistykset voivat edelleen ilmoittautua mukaan tapahtumaan! Tapahtumaan osallistuminen on yhdistyksille ilmaista. Ilmoittautumiset sähköpostitse: enni.lindberg@mll.fi. Kerro samalla, millaista ohjelmaa yhdistyksellänne voisi olla omalla toimintarastillaan.

Tapahtuman järjestää Porukalla Paras! -hanke, jota koordinoi MLL:n Varsinais-Suomen piiri. Hankkeen tavoitteena on vähentää yksinäisyyttä sekä lisätä osallistumisen mahdollisuutta, jossa kieli, sukupuoli tai ikä ei ole osallistumisen esteenä. Käytännössä hanke järjestää mm. erilaisia tapahtumia, vapaaehtoistoiminnan koulutuksia sekä luontomummi- ja luontovaaritoimintaa Maskussa, Nousiaisissa, Paimiossa ja Taivassalossa.

MLL:n Varsinais-Suomen piirin paikallisyhdistyksistä mukana ovat Lemun, Maksun, Nousiaisten, Paimion ja Taivassalon paikallisyhdistykset. Hankkeessa ovat lisäksi mukana SPR:n Varsinais-Suomen piiri, Suomen Metsästäjäliiton Varsinais-Suomen piiri sekä Lounais-Suomen Martat.

Varsin Hyvä, joka on yksi Suomen Leader-ryhmistä, rahoittaa Porukalla Paras! -hanketta EU-rahalla. Varsin Hyvä -yhdistyksen toiminnan taustalla on tahto toimia Varsinais-Suomen ja sen maaseudun kehittämisen hyväksi.

Lisätietoa Leaderista: www.leadersuomi.fi.
Lisätietoa Leaderin Varsin Hyvä -ryhmästä: www.varsinhyva.fi.