Yhteistyötapaaminen seurakunnan ja MLL:n toimijoille vol. 2 (Vakka-Suomi)

Aika: 20.8.2018 klo 17:00
Paikka: Ipana-Messi, Rantakatu 15, Uusikaupunki

Avoin kohtaamispaikkatoiminta (perhekahvilat, perhekerhot, aiemmat perhekeskukset) ovat osa tulevan laajan perhekeskustoiminnan ytimessä. Seurakunnilla ja MLL:lla on pitkät perinteet tästä toiminnasta. Tule keskustelemaan seurakuntien ja MLL:n avoimesta kohtaamispaikkatoiminnasta Vakka-Suomen kuntien toimijoiden kanssa. Kutsu on sähköpostitse lähetetty Uudenkaupungin, Laitilan, Taivassalon, Kustavin, Pyhärannan ja Vehmaan toimijoille. Tule mukaan! Tapaaminen on jatkoa huhtikuun ensimmäiselle kokoontumiselle.

Tapaamme Ipana-Messissä, avoimessa kohtaamispaikassa Uudessakaupungissa (Rantakatu 15).

Ohjelma:

• Tervetuloa
  • Tutustuminen
  • Viestintä
  • Yhteiset teemat
  • Arviointi
  • Muut asiat

Mukana illassa on MLL:n Varsinais-Suomen piirin järjestöpäällikkö Katja Rippstein, joka toimii myös LSKL:n Perheet keskiöön -hankkeen järjestöagenttina ja Minna Maanpää, hankeagentti (Perhekeskus) Lupa auttaa! -hankkeesta. Lupa auttaa! -hanke on Varsinais-Suomen LAPE-hanke eli osa lapsi- ja perhepalveluiden hallituksen kärkihanketta.

Ilmoittautuminen 13.8.2018 mennessä ja lisätietoja: Katja Rippstein, katja.rippstein@mll.fi,
p. 045 132 6736