Yhteistyötapaaminen seurakuntien ja MLL:n toimijoille (Turun läntiset kunnat)

Aika: 5.9.2018 klo 17:30 - 19:00
Paikka: Satelliitti, Lumbarlankatu 18, Raisio

Avoin kohtaamispaikkatoiminta (perhekahvilat, perhekerhot, aiemmat perhekeskukset) ovat osa tulevan laajan perhekeskustoiminnan ytimessä. Seurakunnilla ja MLL:lla on pitkät perinteet tästä toiminnasta. Tule keskustelemaan seurakuntien ja MLL:n avoimesta kohtaamispaikkatoiminnasta Turun läntisten kuntien toimijoiden kanssa. Kutsu on sähköpostitse lähetetty Mynämäen, Nousiaisten, Maskun, Ruskon, Raision, Rymättylän ja Naantalin seurakunnille sekä MLL:n Raision, Naantalin, Rymättylän, Ruskon, Maskun, Lemun, Mynämäen, Mietoisten, Nousiaisten ja Vahdon toimijoille. Tule mukaan!

Tapaamme Satelliitissa, avoimessa kohtaamispaikassa Raisiossa (Lumbarlankatu 18).

Ohjelma:

• Tervetuloa
  • Tutustuminen
  • Perheet keskiöön – tehdään yhdessä
  • Lupa auttaa! –hanke: Missä mennään LAPE-muutoksessa Varsinais-Suomessa?
  • Yhteistyöstä sopiminen
  • Muut asiat

Mukana illassa on MLL:n Varsinais-Suomen piirin järjestöpäällikkö Katja Rippstein, joka toimii myös LSKL:n Perheet keskiöön -hankkeen järjestöagenttina ja Minna Maanpää, hankeagentti (Perhekeskus) Lupa auttaa! -hankkeesta. Lupa auttaa! -hanke on Varsinais-Suomen LAPE-hanke eli osa lapsi- ja perhepalveluiden hallituksen kärkihanketta.

Ilmoittautuminen 3.9.2018 mennessä ja lisätietoja: Katja Rippstein, katja.rippstein@mll.fi,
p. 045 132 6736