Yhteistyötapaaminen seurakuntien ja MLL:n toimijoille (Loimaan seutu)

Aika: 10.9.2018 klo 17:30 - 19:00
Paikka: Kroopinrinteentie 5, Pöytyä

Avoin kohtaamispaikkatoiminta (perhekahvilat, perhekerhot, aiemmat perhekeskukset) ovat osa tulevan laajan perhekeskustoiminnan ytimessä. Seurakunnilla ja MLL:lla on pitkät perinteet tästä toiminnasta. Tule keskustelemaan seurakuntien ja MLL:n avoimesta kohtaamispaikkatoiminnasta Loimaan seudulla. Kutsu on sähköpostitse lähetetty Loimaan, Pöytyän, Kosken, Auran ja Marttilan seurakunnille sekä MLL:n Loimaan kaupungin, Mellilän, Alastaron, Pöytyän, Karinaisten, Yläneen, Oripään, Auran, Koski TL:n ja Marttilan toimijoille.

Tapaamme MLL:n Karinaisten yhdistyksen avoimessa kohtaamispaikassa Pöytyällä (Kroopinrinteentie 5).

Ohjelma:

• Tervetuloa
  • Tutustuminen
  • Perheet keskiöön – tehdään yhdessä
  • Lupa auttaa! –hanke: Missä mennään LAPE-muutoksessa Varsinais-Suomessa?
  • Yhteistyöstä sopiminen
  • Muut asiat

Mukana illassa on MLL:n Varsinais-Suomen piirin järjestöpäällikkö Katja Rippstein, joka toimii myös LSKL:n Perheet keskiöön -hankkeen järjestöagenttina ja Minna Maanpää, hankeagentti (Perhekeskus) Lupa auttaa! -hankkeesta. Lupa auttaa! -hanke on Varsinais-Suomen LAPE-hanke eli osa lapsi- ja perhepalveluiden hallituksen kärkihanketta.

Ilmoittautuminen 3.9.2018 mennessä ja lisätietoja: Katja Rippstein, katja.rippstein@mll.fi,
p. 045 132 6736