Huomaa minut! -koulutus 2

Aika: 31.5.2018 klo 10:00 - 12:00
Paikka: Perhetalo Heideken, Sepänkatu 3, Turku

Huomaa minut! -osallisuustyökalu tukee positiivista vanhemmuutta, vanhemman ja lapsen välistä vuorovaikutussuhdetta sekä vahvistaa lapsen asemaa asiakkaana. Ottamalla käyttöön Huomaa minut! -osallisuustyökalun meidän aikuisten on helpompaa varmistaa, että pienen lapsen ääni tulee kuulluksi hänelle tarkoitettujen palvelujen kehittämistyössä.Opas on tarkoitettu selkeäksi ja helpoksi osallisuustyökaluksi suunnittelun, arvioinnin ja seurannan tueksi. Osallisuustyökalu sopii moneen toimintaympäristöön, ja sen avulla on myös mahdollista tuottaa tietoa 
lapsivaikutusten arvioinnissa.

Huomaa Minut –koulutus

Huomaa minut! -menetelmäopaskoulutus on tehty sinulle, joka haluat ideoita lapsen osallisuuden tukemiseen ja palautteen keräämiseen. 
Koulutuksessa opitaan, miten Huomaa minut! -osallisuustyökalun avulla tuetaan positiivista vanhemmuutta, vanhemman ja lapsen välistä vuorovaikutussuhdetta sekä vahvistetaan lapsen asemaa asiakkaana. Osallistuja saa koulutuksesta Huomaa minut! – menetelmäopaskirjan materiaaleineen.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Lupa auttaa! -hankkeen kanssa. 

Lupa auttaa -hanke on Varsinais-Suomen oma LAPE-hanke. Se muotoilee maakunnan lapsi- ja perhepalvelut sellaiseen kuosiin, että ne vastaavat tulevaisuuden muutoksiin ja voidaan liittää mihin tahansa tulevaan organisaatiohimmeliin.

Aika: to 31.5.2018 klo 10-12
Paikka: Perhetalo Heideken 2. kerros, Sepänkatu 3, 20700 Turku
Maksuton
Kouluttaja: Johanna Franska 
MLL Varsinais-Suomen piiri

Ilmoittautumiset 25.5. mennessä:
johanna.franska(at)mll.fi