Uusien luontomummien ja -vaarien koulutus, Paimio

Aika: 4.9.2018 klo 15:00 - 17:00
Paikka: Paimio

MLL etsii uusia vapaaehtoisia luontomummeja ja -vaareja Varsinais-Suomeen! Toiminta sopii isovanhempi-ikäisille, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan lasten ja perheiden kanssa erilaisten luontoteemojen kautta. Toiminta voi olla esimerkiksi retkiä lähiluontoon tai kansallispuistoihin, kerhotoimintaa tai vierailu luontomummina tai -vaarina MLL:n perhekahviloissa. Luontomummit ja -vaarit saavat toiminnalle MLL:n ammattilaisten tukea ja ohjausta.

Luontomummin tai -vaarin ei tarvitse olla luonnon erityisasiantuntija, vaan toiminnan tavoitteena on, että lapselle muodostuu käsitys, että luontoon lähteminen on helppoa ja hauskaa.

Alkusyksystä järjestämme Paimiossa koulutuksen uusille luontomummeille ja -vaareille:

Ti 4.9.2018 klo 15–17, Paimio. Paikkana Perhetalo Hattara (Myllyhaantie 5, 21530 Paimio).

Koulutuksessa sovitaan, missä päin Varsinais-Suomea luontomummi tai -vaari haluaa toimia. Koulutus on osallistujille maksuton sisältäen koulutuksen, iltapäiväkahvin ja materiaalin.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Enni Lindberg, p. 044 353 7611 tai enni.lindberg@mll.fi.

 

Koulutus järjestetään osana Porukalla Paras -yhteishanketta, jota koordinoi MLL:n Varsinais-Suomen piiri. Hankkeen tavoitteena on käynnistää uutta paikallista kulttuurisensitiivistä sukupolvitoimintaa mm. järjestämällä tapahtumia, kerho- ja luontotoimintaa, kouluyhteistyötä sekä vapaaehtoistoiminnan koulutuksia. Hanketta rahoittaa Varsin Hyvä, joka on yksi Suomen Leader-ryhmistä. Varsin Hyvä -yhdistyksen toiminnan taustalla on tahto toimia Varsinais-Suomen ja sen maaseudun kehittämisen hyväksi. Lue lisää hankkeesta.