Leikkipäivä-tapahtumat 2018

Aika: 3.-19.5.2018
Paikka: Varsinais-Suomi

Valtakunnallinen Leikkipäivä järjestetään jälleen lauantaina 12.5.2018. Mannerheimin Lastensuojeluliiton koordinoiman Leikkipäivän tavoitteena on kannustaa eri-ikäisiä ihmisiä leikkimään yhdessä. Leikkipäivänä kuka tahansa voi järjestää oman riemukkaan leikkitempauksen joko samana päivänä tai vaikka toukokuun aikana.

MLL järjestää toukokuussa lukuisia Leikkipäivä-tapahtumia ympäri Varsinais-Suomea sekä Maarianhaminassa. Tarkemmat tapahtumatiedot: www.leikkipäivä.fi/tapahtumat.

Klikkaa itsesi mukaan myös Facebookissa!

Tervetuloa!

3.5. klo 10–12 Leikkihetki Kosken perhekahvilan yhteydessä. Osoite: Yhdistystalo, Hämeentie 43, 31500 Koski Tl. Järjestäjä: MLL Koski Tl.

7.5. klo 9.30–11.30 Leikkiä ja kahvittelua Marttilan perhekahvilassa. Osoite: Vekaravintti, Härkätie 723, 21490 Marttila. Järjestäjä: MLL Marttila.

7.5. klo 18–20 Luontoilta Mansikkakarin leirikeskuksessa Taivassalossa. Leikin lomassa tutustutaan luonnon ihmeisiin, ongitaan, istutetaan kukkanen ja grillataan makkaraa. Suunnattu isovanhemmille ja lapsille, mutta myös isät ja äidit tervetulleita. Osoite: Mansikkakarintie, 23310 Taivassalo. Järjestäjä: MLL Taivassalo yhteistyössä Taivassalon seurakunnan kanssa.

8.5. klo 10 Marakatin Leikkipäivä. Perheille tarjolla taitorataa ja laululeikkiä. Osoite: Sepänkatu 3, 20700 Turku. Järjestäjä: MLL:n Varsinais-Suomen piiri.

8.5. klo 17.30–18.30 Maarianhaminan Terhokerho goes Leikkipäivä. Ohjelamassa pelaamisen ja leikkimisen lisäksi temppurata ja kasvomaalausta sekä sään salliessa ulkoleikkejä. Osoite: Villa Carita, Ålandsvägen 45, Maarianhamina. Järjestäjä: MLL Maarianhamina.

9.5. klo 9–12 Leikkipäivä Mynämäen perhekahvilassa. Lapset pääsevät tekemään vohveleita yhdessä kylämummi-vapaaehtoisten kanssa. Pieni välipalamaksu. Osoite: Mäenkyläntie 3, 23100 Mynämäki. Järjestäjä: MLL Mynämäki.

9.5. klo 10–12 Leikkipäivä Varissuon Pelttarin kentällä. Ohjelmassa mm. vanhempien ja lasten jalkapalloturnaus sekä lastentarvikkeiden kirpputori. Myyjille oma viltti mukaan! Ei ennakkoilmoittautumista. Lisäksi tarjolla on pullaa ja mehua. Järjestäjä: MLL Varissuo.

9.5 klo 17–19 Leikkipäivä Vampulan seurakuntatalossa. Pienimmille temppurata ja isommille pelailua Amanda-areenalla. Tarjolla mehua ja pientä naposteltavaa sekä äideille äitienpäivän kunniaksi kahvit ja äitienpäiväleivokset. Osoite: Virpitie 2, 32610 Vampula. Järjestäjä: MLL Vampula yhteistyössä seurakunnan ja partion kanssa.

10.5. klo 9.30–11.30 Pihaleikkipäivä Riihikoskella. Tapahtumassa juhlitaan äitienpäivää leikkien yhdessä erityisesti äitien lapsuusajan suosikkileikkejä. Osoite: Riihikosken koulu piha, Yläneentie 10, Riihikoski. Järjestäjä: MLL Pöytyä.

10.5. klo 10–12 Leikkipuistotreffit Muurlassa. Osoite: Pandapuisto, Koulutie 11, Salo. Järjestäjä: MLL Muurla.

10.5. klo 10–12 Leikkitapahtuma Yläneellä. Ohjelmaa kaikenikäisille niin sisällä kuin ulkona, mm. pomppulinna, liikennekoulu, keppihevosrata ja sählyä. Osoite: Yläneen Yhtenäiskoulu, Koulutie 14, 21900 Yläne. Järjestäjä: MLL Yläne.

10.5. klo 11–12.30 Juoksukarnevaalit Meidän Moisio -tapahtumassa. Moision koulun kentällä juostaan kilpaa ikäryhmittäin alkaen v. 2014 syntyneistä. Kaikki osallistujat palkitaan. Huom. Ennakkoilmoittautumiset (lapsen nimi ja syntymävuosi) su 6.5. mennessä: mllmoisio@gmail.com. Osoite: Moision koulun kenttä, Moision Koulutie 2, 20400 Turku. Järjestäjä: MLL Moisio yhteistyössä vanhempainyhdistyksen kanssa.

12.5. klo 10–12 Leikkipäivätapahtuma Raision Satelliitissa. Luvassa inkkariseikkailu! Osoite: Lumparlankatu 18, Raisio. Järjestäjä: MLL Raisio.

12.5. klo 10–12 Liiku ja Leiki -tapahtuma Uudessakaupungissa. Ohjelmassa maksuton liikunnan ihmemaa: temppuja ja liikkumista kaikenikäisille. Osoite: Pohitullin koulun liikuntasali, Pohjoistullitie 3, 23500 Uusikaupunki. Järjestäjä: MLL Uusikaupunki.

12.5. klo 10–13 Kaarinan Leikkipäivä Tuorlan Majatalon pihapiirissä. Maksutonta ohjelmaa, kuten temppurata, pomppulinna, keppariesterata, nallesairaala, Mamma Marakatin jumppa, leikkipassi, lelujen vaihtotori, Kuusiston VPK:n paloauto, kasvomaalausta, Auran Nuuskujen koira-ajelua, pihaleikkejä, makkaranpaistoa sekä muurikkalettuja. Lisäksi Lapset ensin -keräyslipas kiertää. Osoite: Tuorlantie 1, 21500 Kaarina. Järjestäjä: MLL Kaarina.

12.5. klo 10–13 Koko perheen leikkilauantai Långdalenissa. Ohjelmassa pelaamista ja perinteisiä pihaleikkejä. Omat eväät mukaan, mutta MLL tarjoaa mehut ja jotain pientä. Osoite: Länsiniementie 101, Kemiö. Järjestäjä: MLL Kemiönsaari.

12.5. klo 15–17 Koivulan Leikkipäivä. Perhekahvilassa avoimet ovet ja piha-alueella lapsille toimintapisteitä sekä Leikkilähettien vetämiä leikkihetkiä klo 15, 15.45 ja 16.30. Kahvi- ja mehutarjoilu. Osoite: Tanskankatu 1, 20740 Turku. Järjestäjä: MLL Koivula.

12.5. klo 15–17 Laitilan Leikkipäivä. Maksuton koko perheen ulkoilutapahtuma. Ohjelmassa luontoaiheisia tehtävärasteja sekä ohjattuja leikkejä. Tarjolla mehua ja makkaraa itse grillaten. Osoite: Matikan alueen kuntorata, Hallitie 4, 23800 Laitila. Järjestäjä: MLL Laitila yhteistyössä Laitilan Seudun Ympäristöyhdistyksen kanssa.

19.5. klo 15–17 Naantalin Leikkipäivä. Maksutonta ohjelmaa sekä perheen pienimmille että koululaisille, mm. voimistelua, futista, miniajorata, majantekoa, vesi- ja kasvomaalausta, hiekkakakkuja, puistoleikkejä, saippuakuplia ja ilmapalloja. Buffetti maksullinen. Osoite: Lastentalo, Ripikatu 13, 21110 Naantali. Järjestäjä: MLL Naantali.