MLL:n Länsi-Turun paikallisyhdistyksen perustamiskokous

Aika: 17.4.2018 klo 12:30 - 14:30
Paikka: Jyrkkälän perhekahvila, Folkken Olkkari, Jyrkkälänkatu 4 F, 20210 Turku

Perheiden pyynnöstä MLL:n toiminta laajenee Länsi-Turun alueelle! Toimintaa pyörittämään perustetaan uusi MLL:n paikallisyhdistys tiistaina 17.4. klo 12.30. Perustamiskokous pidetään Jyrkkälässä Folkken Olkkarissa osoitteessa Jyrkkälänkatu 4 F, 20210 Turku.

Kokouksessa perustetaan MLL:n Länsi-Turun paikallisyhdistys ry sääntöjen ja yhdistyslain edellyttämällä tavalla. Perustamiskokouksen jälkeen klo 13.30 pidetään uuden yhdistyksen järjestäytymiskokous.

Perustamiskokouksessa käsitellään mm. yhdistyksen perustaminen, yhdistyksen säännöt sekä puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten valinta. Yhdistyksen toimialueeksi tulee Jyrkkälän ja Länsikeskuksen alueet sekä muita lähialueita.

Uuden paikallisyhdistyksen hallitukseen haetaan nyt vapaaehtoisia! Yhdistyksen vapaaehtoiseksi voi lähteä erilaisissa elämäntilanteissa, kuten vanhempainvapaalla, eläkkeellä, opiskelijana tai työn ohessa. Aiempaa kokemusta hallitustehtävistä ei tarvita. MLL:n Varsinais-Suomen piiri perehdyttää vapaaehtoiset tehtäviinsä sekä tarjoaa jatkokoulutuksia vapaaehtoistyöhön.

MLL:n paikallisyhdistyksen hallituksessa vapaaehtoinen voi toimia esimerkiksi puheenjohtajana, varapuheenjohtajana, sihteerinä, rahastonhoitajana ja jäsenvastaavana. Lisäksi paikallisyhdistykset järjestävät paljon monipuolista toimintaa alueensa lapsille, nuorille ja lapsiperheille, kuten perhekahvilatoimintaa, tapahtumia, retkiä ja liikuntavuoroja, joiden viestimiseen, suunnitteluun ja toteuttamiseen etsitään myös vapaaehtoisia.

Hallituksen jäsenet ovat yhdistyksen jäseniä. Uuden yhdistyksen jäseneksi liitytään sen perustamisen jälkeen. MLL:n jäsenmaksu on yleensä noin 25 euroa vuodessa. Yhdistys päättää itse jäsenmaksunsa suuruuden.

Jyrkkälässä talvella avattu MLL:n perhekahvila on jatkossa osa uuden MLL:n Länsi-Turun yhdistyksen toimintaa. Lisäksi tavoitteena on tänä vuonna avata Länsikeskuksen alueelle toinen perhekahvila, jonka pyörittämisestä vastaa uusi yhdistys.

Jos kiinnostuit, tule MLL:n Länsi-Turun yhdistyksen perustamiskokoukseen ja ota kaverisikin mukaan! Ilmoitathan tulostasi etukäteen MLL:n Varsinais-Suomen piirin työntekijälle Enni Lindbergille, enni.lindberg@mll.fi tai 044 353 7611. Enniltä saa lisätietoa hallitustehtävistä ja MLL:n toiminnasta. Enni toimii myös uuden yhdistyksen tukena sen alkutaipaleella.

Klikkaa itsesi mukaan Facebook-tapahtumaan!

Lue lisää MLL:n vapaaehtoistoiminnasta osoitteessa www.olettärkeä.fi.