Kevätkeikkujaiset

Aika: 26.4.2018 klo 16:00 - 19:00
Paikka: Nousiaisten seurakuntakoti, Maskuntie 1, Nousiainen

MLL:n Varsinais-Suomen piiri järjestää jälleen perinteeksi muodostuneen Kevätkeikkujaiset-kiitosjuhlan kaikille Varsinais-Suomen alueella toimiville MLL:n kylämummeille ja -vaareille sekä lukumummeille ja -vaareille. Kevätkeikkujaiset pidetään vapputunnelmissa torstaina 26.4. klo 16–19 Nousiaisten seurakuntakodissa (Maskuntie 1, Nousiainen). Lämpimästi tervetuloa!

Illan aikana nautitaan herkullinen vappupäivällinen ja jaetaan kokemuksia vapaaehtoistyöstä. Lisäksi MLL:n Varsinais-Suomen piirin työntekijät Jonna Nurminen ja Enni Lindberg kertovat MLL:n ajankohtaisista asioista, Porukalla Paras! -hankkeesta sekä luontomummi- ja luontovaaritoiminnasta.

Ilmoittautumiset pe 20.4. mennessä MLL:n Varsinais-Suomen piirin infoon, joka on avoinna arkisin klo 9–15. Puh. 02 2736 000 tai info.varsinais-suomi@mll.fi.

Lisätietoja: Enni Lindberg, MLL:n Varsinais-Suomen piiri, 044 353 7611, enni.lindberg@mll.fi.