Isä-lapsileiri


Aika: 13.-15.4.2018
Paikka: Kunstenniemen Eräkämppä

Leirimajoitus on merenrannalla Eräkämpällä; päärakennuksesta löytyy kerrossängyt yhdeksälletoista hengelle. Lisäksi päärakennuksessa on yksi kolmen hengen huone. Saunatuvasta löytyy kerrossängyt yhdeksälle hengelle. Näiden lisäksi piharakennuksesta löytyy vielä kaksi kahden hengen huonetta. Eräkämpässä on oma rantasauna, jossa takkahuone.

Isä-lapsileiri on rentoa yhdessäoloa, yhteistä tekemistä ja luonnossa liikkumista. Siellä voi käydä kalassa, syödä iltapalaa nuotiolla, saunoa, tehdä metsäretkiä ja nauttia ulkoilusta. Leirin ohjaajana toimivat MLL:n V-S piirin vapaaehtoiset.

Hintaan sisältyy mökkimajoitus, ruokailut (aamupala, lounas, välipala, päivällinen, iltapala), ohjelma, vakuutus lapsille ja saunan käyttöoikeus. Mukaan tarvitset omat liinavaatteet (ei makuupussia),  Pyyhkeen ja omia harrastevälineitä.

Leirin hinta: 

Aikuinen 90€

Lapsi 4-6v 45€

Lapsi 7-17v 80€

Leirille ilmoittautuminen alkaa ma 26.2.2018 klo 8.00 ja päättyy pe 23.3.2018 klo 12.00.

(Ilmoitathan koko poppoon nimet, lasten iät, s-postiosoitteen (johon lasku lähetetään), leirille osallistuvan isän puhelinnumeron sekä mahdolliset allergiat. Ohjelman ja laskun saat ilmoittautumisen jälkeen. Mukaan mahtuu 30 nopeinta

Sitovat ilmoittautumiset s-postilla: jonna.nurminen@mll.fi