Kevätkokousristeily

Aika: 28.4.2018 klo 08:00 - 19:50

Yleisön pyynnöstä MLL:n Varsinais-Suomen piirin kevätkokous viedään tällä kertaa laineille. Kokoustamme vapputunnelmissa lauantaina 28.4.2018 pikinik-päiväristeilyn merkeissä.

M/S Amorella lähtee Turusta klo 8.45. Laivan vaihto on klo 14.10–14.25 Maarianhaminassa, minkä jälkeen matkamme jatkuu kohti Turkua Viking Gracella. Perillä olemme klo 19.50.

Piknik-päiväristeilyn hinta on 38 € / hlö, ja se sisältää meriaamiaisen ja buffet-ruokailun sekä ohjelman. Sähköinen ilmoittautuminen on käynnissä maanantaihin 26.3. asti. Ilmoittautuminen on sitova: jos peruutat matkasi ilmoittautumispäivän jälkeen ilman sairauslomatodistusta, peritään sinulta matkan todellinen kustannus.

Paikkoja on rajallinen määrä (yht. 90 sisältäen 16 paikkaa piiritoimiston ja -hallituksen edustajille), ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Päivän ohjelma sisältää piirin kevätkokouksen lisäksi yhteisen jäsenhankintakampanjan käynnistämisen, tietoa MLL:n avoimista kohtaamispaikoista osana tulevaa perhekeskusverkostoa sekä rentoa ja hauskaa ohjelmaa koko porukan kesken. Voit lisäksi etukäteen ilmiantaa hyvän käytännön yhdistyksessä ja pitää yhdistysvartin laivalla. Ilmiannot sähköpostitse järjestöpäällikkö Katja Rippsteinille.

Luvassa on tietenkin myös aikaa ostosten tekemiseen sekä yllätyksiä! Kyseinen viikonloppu on Viking Gracella Samppanjaviikonloppu, jolloin kokousosastolla järjestetään Samppanjamessut. Messuille voi osallistua paikan päällä ja sieltä on mahdollista ostaa myös harvinaisuuksia.

Sääntöjen mukainen kevätkokouskutsu virallisine liitteineen lähetetään vielä lähempänä kokousajankohtaa.

Ilmoittaudu tästä.