Varhaiskasvattajien lounastreffit

Aika: 23.3.2018 klo 12:00 - 14:00
Paikka: Perhetalo Heideken, Sepänkatu 3, Turku

MLL:n Varsinais-Suomen piiri ja Soppaa ja sympatiaa -hanke järjestävät varsinaissuomalaisille varhaiskasvattajille lounastreffit perjantaina 23.3. klo 12–14 Perhetalo Heidekenillä (Sepänkatu 3, 20700 Turku). Lounaan jälkeen kuullaan lapsiperhearjesta MLL:n näkökulmasta, Soppaa ja sympatiaa -toimintamallista sekä Lupa auttaa! -hankkeen uusimpia kuulumisia.

Ohjelma:

klo 12 Lounas

Lohikeitto ja leipä, kahvi ja jälkkäriherkku

klo 12.30 MLL mukana lapsiperheen arjessa

Katja Rippstein, MLL:n Varsinais-Suomen piirin järjestöpäällikkö ja LSKL:n Perheet keskiöön -hankkeen järjestöagentti

klo 13 Uudet tavat toimia yhdyspinnalla: Soppaa ja sympatiaa

Jenni Vuorio ja Miia Päiviö, Soppaa ja sympatiaa -hankkeen koordinaattorit. Toimintamallissa tarjotaan päiväkoti-ikäisten lasten perheille ilmainen päivällinen ja mukavaa yhdessäoloa sekä tekemistä. Toimintaan ovat tervetulleita mukana olevien päiväkotien asiakasperheiden kaikki perheenjäsenet. Mitä hyötyä perheelle? Mitä etua varhaiskasvatukselle? Kuka toimintaa voi ohjata?

klo 13.25 Lupa auttaa! -hanke: lapsi- ja perhepalveluiden muutos Varsinais-Suomessa

Sami Luoto, Lupa auttaa! -hankeagentti

klo 13.45–14 Loppukeskustelu ja päivän päätös

Ilmoittautumiset 19.3. mennessä MLL:n Varsinais-Suomen piirin infoon 02 2736 000 (ma–pe klo 9–15) tai info.varsinais-suomi@mll.fi. Tilaisuuteen mahtuu 40 ensimmäiseksi ilmoittautunutta varhaiskasvattajaa. Tilaisuus on maksuton. Soppaa ja sympatiaa (2017–2020) on MLL:n Varsinais-Suomen piirin toteuttama matalankynnyksen hanke, jota rahoittaa STEA.