Ideointi-ilta Maskun seudun yhdistystoimijoille

Aika: 26.3.2018 klo 17:00 - 19:00
Paikka: Lemun kirjasto

Tervetuloa Maskun ja sen lähikunnissa toimivien yhdistysten yhteiseen ideointi-iltaan maanantaina 26.3. klo 17 Lemun kirjastolle (Askaistentie 142, Masku). Illan tavoitteena on suunnitella yhteistä toimintaa, vahvistaa yhdistysten välistä yhteistyötä ja tuoda yhdessä uutta virtaa Maskun alueelle! Lisäksi tapaamisessa suunnitellaan isoa yhteistä tapahtumaa Maskuun lauantaiksi 15.9.2018. Ideointi-illan järjestää Porukalla Paras! -hanke.

Kerrothan tulostasi etukäteen enni.lindberg@mll.fi tai 044 353 7611, niin osaamme varata sopivan määrän kahvitarjoiluja.

Tietoa Porukalla Paras -hankkeesta

Porukalla Paras! -hanke on vuonna 2017 alkanut yhteishanke, jota koordinoi MLL:n Varsinais-Suomen piiri. Hankkeen tavoitteena on käynnistää uutta paikallista kulttuurisensitiivistä sukupolvitoimintaa Maskussa (ml. Lemu), Nousiaisissa, Paimiossa ja Taivassalossa yksinäisyyttä vähentäen ja osallistumisen mahdollisuutta lisäten. Käytännössä hanke järjestää esimerkiksi erilaisia tapahtumia, kerho- ja luontotoimintaa sekä koulutuksia vapaaehtoisille.

MLL:n Varsinais-Suomen piirin paikallisyhdistyksistä mukana ovat Lemun, Maksun, Nousiaisten, Paimion ja Taivassalon paikallisyhdistykset. Hankkeessa ovat lisäksi mukana SPR:n Varsinais-Suomen piiri, Suomen Metsästäjäliiton Varsinais-Suomen piiri sekä Lounais-Suomen Martat. Varsin Hyvä, joka on yksi Suomen Leader-ryhmistä, rahoittaa Porukalla Paras! -hanketta EU-rahalla. Varsin Hyvä -yhdistyksen toiminnan taustalla on tahto toimia Varsinais-Suomen ja sen maaseudun kehittämisen hyväksi. Lisätietoa Leaderista: www.leadersuomi.fi ja lisätietoa Leaderin Varsin Hyvä -ryhmästä: www.varsinhyva.fi.