Porukalla Paras! -hankkeen Mummon kanssa mustikkaan -luontokerhotoiminnan ohjaajakoulutus

Aika: 1.11.2017 klo 13:00 - 15:30
Paikka: Masku

MLL:n Varsinais-Suomen piirin koordinoima Porukalla paras! -hanke alkoi 1.3.2017. Hankkeen tavoitteena on käynnistää uutta paikallista kulttuurisensitiivistä sukupolvitoimintaa. Se voi olla muualla Suomessa kokeiltujen toimintamallien siirtämistä nimettyihin MLL:n paikallisyhdistyksiin tai kokonaan uuden vapaaehtoistoimijaryhmän etsimistä niihin. Hankkeessa yhdistetään täysin uudella tavalla maahanmuuttaja- ja sukupolvitoiminta. Jos haluat käynnistää omassa yhdistyksessäsi kylämummi- ja kylävaaritoimintaa, voit ohjata paikallisia seniorivapaaehtoisia osallistumaan seuraavaan koulutukseen. Koulutus on osallistujille maksuton sisältäen koulutuksen, iltapäiväkahvin ja materiaalin.

Oletko kiinnostunut toimimaan lasten ja perheiden kanssa erilaisten luontoteemojen kautta? Lähde mukaan koulutukseen, joka antaa sinulle valmiudet toimia lasten ja perheiden kanssa luonnossa ja luontoteemoilla. Toiminta voi olla esimerkiksi retkiä lähiluontoon tai kansallispuistoihin, kerhotoimintaa tai vierailu luontomummina tai -vaarina MLL:n perhekahviloissa.

Luontokerhotoiminnan ohjaajille järjestetään koulutus Porukalla Paras! -hankkeen tiimoilta keskiviikkona 1.11.17 klo 13–15.30 Lemun kirjastolla (Askaistentie 124, 21230 Lemu). Ilmoittautumiset ja lisätietoja: Jaana Loimisto, p. 050 436 2999 tai jaana.loimisto@mll.fi. Lisätietoja voi tarvittaessa tiedustella myös Jonna Nurmiselta, p. 044 077 0892 tai jonna.nurminen@mll.fi.