Heideken ennen ja nyt!


Aika: 8.6.2017 klo 10:00 - 14:00
Paikka: Perhetalo Heideken, Sepänkatu 3, Turku

Heideken ennen ja nyt! -tapahtumassa Heidekenin menneisyys ja nykyisyys kohtaavat lapsia kiehtovalla tavalla. Koko perheelle suunnatuilla Valkoisen Rouvan elämyspoluilla seikkaillaan entisen Heidekenin synnytyssairaalan historiassa: Millaisia esineitä vanhassa sairaalassa käytettiin? Mitä Heidekenin uumenista löytyy? Entä kuka oli sairaalan kummitus? Perhetalon nykyisyyteen puolestaan voi tutustua Marakatin Perhekahvilassa sekä Heidekenin sisäpihalla, missä Turun seudun Viheryrittäjät istuttavat lasten kanssa kasveja ja kertovat kestävästä kehityksestä, kierrättämisestä, mehiläisistä ja kompostoimisesta. Lisäksi pihalla järjestetään lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden kirpputori.

Heideken ennen ja nyt -tapahtuma on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille lapsiperheille. Tervetuloa!

OHJELMA

- Valkoisen Rouvan elämyspolku -kierrokset perheille klo 10.30, 11.30, 12.30 ja 13.30.
- Mamma Marakatti leikittää lapsia klo 11, 12 ja 13.
- Viheryrittäjien toimintapisteillä tutustutaan kestävään kehitykseen, kierrättämiseen, mehiläisiin ja kompostoimiseen.
- Ulkona istutetaan kukkia ja maalataan kiviä - huomioitahan tämän vaatteita valitessasi!
- Perhekeskus Marakatissa on jokatorstainen Perhekahvila, joka on alle kouluikäisten lasten perheiden avoin kohtaamispaikka.
- Parkkipaikalla on lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden kirpputori: Pöytävaraukset Johannalle johanna.franska@mll.fi. Varausmaksu 5 e maksetaan käteisellä tapahtumapäivänä, ota oma pöytäsi tai vilttisi mukaan.
- Pihakahvilassa on tarjolla Valkoisen Rouvan kummitusmuffinsseja, kahvia, teetä, mehua ja pientä suolapalaa.

Sateen sattuessa olemme sisätiloissa.

LISÄTIEDOT

Perhetalo Heideken on varsinaissuomalaisten lasten, nuorten ja lapsiperheiden parissa toimivien järjestöjen yhteinen talo.

Osoite: Perhetalo Heideken, Sepänkatu 3, Turku.

Kulkeminen: Esimerkiksi bussit 3, 52 ja 58 kulkevat läheltä Heidekeniä. Tapahtuman aikana sisäpihalla ei ole pysäköintimahdollisuutta. Lähimmät pysäköintipaikat ovat Sepänkadun ja Sirkkalankadun varrella.

Järjestäjät:
www.perhetaloheideken.fi
www.varsinaissuomenpiiri.mll.fi
www.vslapset.fi
www.facebook.com/vihreallasydamella
www.facebook.com/perhekeskusmarakatti

Yhteistyössä:
Turun Terveydenhuoltomuseo

Klikkaa itsesi mukaan Facebookissa!